Sportilus Home Header Image

RUKOMET ONLINE

Društveni servis za kreiranje sportskih profila i lokacijsko pretraživanje sportskog sadržaja.

Registracija

Završen prvi vikend 5. Međunarodnog memorijalnog rukometnog turnira

U subotu i nedjelju 30 ekipa sudjelovalo je na 5. Međunarodnom memorijalnom turniru koji se igra u čast poginulom branitelju i rukometašu, Zlatku Iviću - Čivi.

Domaćin i glavni organizator ovog odličnog rukometnog turnira, Rukometni klub Valpovka iz Valpova na čelu sa predsjednikom kluba gospodinom Alenkom Bajerom pobrinuo se da sve prođe u dobroj atmosferi, odličnom rukometu i prijateljskom druženju učesnika turnira. Dječaci A rođeni 2004. godine i mlađi odigrali su ukupno 103 utakmice  a zbog velikog broja utakmica igralo se u tri dvorane i to u Belišću, Petrijevcima i Valpovu.

Kroz razigravanje po grupama u polufinale plasirali su se zasluženo dječaci iz Siska, Bjelovara, Ruda i Valpova, a u finalu domaćin turnira Rukometni klub Valpovka deklasirala je ekipu Bjelovara. Kuriozitet finalne utakmice je rezultat na kraju prvog poluvremena (igralo se 2 puta po 15 minuta) koji je glasio nevjerovatnih 15-0 u korist domaće ekipe koja je sasvim zasluženo osvojila pobjednički pehar.

Rezultate, tablice, konačni poredak, najbolje pojedince, biltene, fotogaleriju možete vidjeti na poveznici turnira:

5. Međunarodni memorijalni rukometni turnir Zlatko Ivić - Čiva / Dječaci A 2004/05

 

Najavu drugog vikenda Memorijala na kojem se u subotu igra super mini rukomet i mini rukomet, a u nedjelju opet rukomet možete vidjeti na web stranici najave turnira:

 

5. Međunarodni memorijalni rukometni turnir Zlatko Ivić - Čiva

02.10.2017 10:41, Sportilus .com
Sljedeće najave