Sportilus Home Header Image

RUKOMET ONLINE

Društveni servis za kreiranje sportskih profila i lokacijsko pretraživanje sportskog sadržaja.

Registracija

Rukomet na Sportilus web platformi

Hrvatski rukomet obogaćen je novim web portalom Rukomet Sportilus koji je namijenjen informacijama iz hrvatskog rukometa.  Portal na dnevnoj bazi donosi izbor najrelevantnijih i najzanimljivijih rukometnih informacija kroz kategoriju vijesti i to ne jednoj stranici sa linkovima na originalne informacije. 

Na portalu možete pronaći Najave rukometnih utakmica na dnevnoj i tjednoj bazi s točnim vremenom početka igranja koje su smještene u Kalendar događanja. Nakon završetka utakmica možete vidjeti rezultate odigranih utakmica. 

Trenutno su prikazane najave, rezultati i klubovi iz sedam rukometnih liga koje se igraju pod okriljem Hrvatskog rukometnog saveza, a svakodnevno se dodaju nove lige. U portal je implementiran susatav za vođenje cijele lige tako da možete vidjeti kompletan raspored utakmica po kolima, rezultate odigranih utakmica, klubove učesnike i tablicu poredka ekipa. 

U pripremi su baze podataka o trenerima i službenim osobama - suci i delegati. Sportaši i treneri mogu se registrirati na www.sportilus.com i kreirati svoj sportski profil. 

Također se nadopunjuje baza sportskih objekata koju čine Arene, dvorane, igrališta i tereni za igranje rukometa.

Rukometni klubovi mogu preuzeti svoj profil ili kreirati vlastiti profil kluba sa svim dobnim kategorijama u klubu.

Portal je jedinstven jer ga mogu uređivati  svi registrirani korisnici web platforme Sportilus koji žele objaviti vijest ili informaciju iz rukometa. 

24.03.2017 01:14, Sportilus .com
Sljedeće najave