Sportilus Home Header Image

RUKOMET ONLINE

Društveni servis za kreiranje sportskih profila i lokacijsko pretraživanje sportskog sadržaja.

Registracija

Rezultati 17. Otvorenog prvenstva Karlovca u super mini rukometu

Najmasovniji ovogodišnji  turnir dječaka i djevojčica rođenih 2007. godine i mlađih u super mini rukometu održan je u nedjelju, 2. travnja 2017. godine u Karlovcu pod nazivom SEDAMNAESTO OTVORENO PRVENSTVO KARLOVCA u super mini rukometu za djevojčice i dječake rođene 2007. godine i mlađe. 

Prijavljeno je bilo 48 ekipa dječaka i 40 ekipa djevojčica iz Hrvatske i Slovenije (RK Černomelj). Neke ekipe su otkazale sudjelovanje u zadnji trenutak pa je organizator bio u velikim problemima uslijed tih nedolazaka kao i zbog kašnjenja nekih ekipa zbog zatvorene autoceste na dionici od Zagreba do Karlovca. 

Najmlađe rukometašice i rukometaši pokazali su zavidno rukometno znanje i prikazali prave vještine baratanja spužvastom loptom, a sve je prošlo bez incidenata i težih ozljeda učesnika turnira.

Zatvaranje turnira prošlo je uz pjesmu, ples, neizostavnu balonijadu, konfete, suze radosnice te uz pozdrav  - "Vidimo se dogodine"!

Pobjednička ekipa u konkurenciji djevojčica dolazi iz Korčule, a u konkurenciji dječaka najbolji su domaći rukometaši iz Karlovca.

Rezultate svih utakmica, poredak po grupama, razigravanja malog i velikog finala, fotogaleriju, te najbolje pojedince i pojedinke možete vidjeti na stranicama web platforme Sportilus koja je jedina donosila rezultate UŽIVO sa svih utakmica.


03.04.2017 10:09, Sportilus .com
Sljedeće najave