Sportilus Home Header Image

RUKOMET ONLINE

Društveni servis za kreiranje sportskih profila i lokacijsko pretraživanje sportskog sadržaja.

Registracija

Lokomotiva predvodi kompoziciju

Odigrano je 12. kola 1. hrvatske rukometne lige za žene te je uslijedila je zimska pauza. Malo neobično, jer se za kompletiranje prvog dijela prvenstva treba odigrati 13 kola, a navedeno zadnje kolo prvog dijela prvenstva igra se po rasporedu 3. veljače 2018. godine, odnosno nakon isteka prijelaznog roka za igračice.

Prvoligašku kompoziciju predvodi RK Lokomotiva iz Zagreba sa osvojena 22 boda koliko ima i drugoplasirana Podravka Vegeta iz Koprivnice, međutim zagrepčanke su bile puno bolje u međusobnom susretu u Zagrebu, a jedini poraz, koji im može odnijeti prvenstvo, doživjele se u drugom kolu od RK Koka Varaždin rezultatom 25-26.

Na posljednjem mjestu nalazi se ekipa RK Petason Vranjic sa samo jednim osvojenim bodom i možemo slobodno reći da su jednom nogom već ispale u 2. ligu.

Što se tiče kazni, ženske ekipe su skupile više nego duplo manje kazni od svojih muških kolega, što u prijevodu iznosi 4.700 kn uplaćenih na račun saveza.

Rezultate, rasporede, tablicu, Glasnike te ostale informacije iz 1. hrvatske rukometne lige za žene možete pratiti na platformi Sportilus.


03.01.2018 07:42, Sportilus .com
Sljedeće najave