Sportilus Home Header Image

RUKOMET ONLINE

Društveni servis za kreiranje sportskih profila i lokacijsko pretraživanje sportskog sadržaja.

Registracija

Dubrava na čelu Premijer lige

Nakon odigranih 12, od ukupno 18 kola koliko će se odigrati u prvom dijelu natjecanja, vodeća je ekipa RK Dubrava iz Zagreba sa 17 bodova. Osam pobjeda, jedna neodlučena utakmica i tri poraza ostvarenje je vodeće ekipe, a drugoplasirana ekipa RK Poreč ima identičan učinak, a zanimljivo je da dvije prvoplasirane ekipe imaju i jednaku pozitivnu gol razliku + 20, no zbog međusobnog susreta iz 5. kola prvenstva i pobjede 29-23 na prvom mjestu nalazi se RK Dubrava. Na posljednjem mjestu nalazi se ekipa RK Metalac iz Zagreba sa samo 6 od moguća 24 boda ili u postocima 25 % osvojenih bodova.

U 12 odigranih kola na račun saveza sjelo je 11.920 kuna na ime naplaćenih kazni klubovima, trenerima i igračima ili nešto manje od 1.000 kuna po odigranom kolu.

Natjecanje se nastavlja nakon zimske stanke i predstojećeg Europskog prvenstva, 10. veljače odigravanjem utakmica 13. kola.

Rezultate utakmica, raspored prvenstva, tablicu i poredak, Glasnike lige te ostale informacije pratite putem platforme Sportilus ovdje.


 

02.01.2018 07:57, Sportilus .com
Sljedeće najave