Registracija

Rukometni klub Maksimir Pastela Zagreb - Vijesti

Rezultati i izvještaj sa turnira u Celju

Ekipa 2004/2005 u Celju je nastupila u konkurenciji 10 ekipa podijeljenih u 2 grupe. Nasi djecaci nasli  su se u grupi B zajedno sa ekipama RK Varazdin, Budaros, SC Burgania i Maribor. U skupini smo ostvarili sve pobjede plasiravsi s u polufinale turnira, protiv ekipe Ribola Kastela. U finalu turira snage smo odmjerili sa odlicnom ekipom iz Kuvajta SC Sporting. Odlicna utakmica u kojoj su nasi djecaci na kraju slavili 27:17. 

Veseli prikazana igra nasih djecaka tijekom cijelog turnirna, pogotovo zato sto smo prije odlaska u Celje odradili samo jedan trening a loptom.

Sastav: Stankic, Prpic, Bodrozic, Tomsic, Zovak, Culo, Marakovic, Materljan F., Peric, Materljan I. i Majdak

Trener: Vedran Krkac


Ekipa 2002/03   nastupila je na turniru u Celju u konkurenciji 6 ekipa, a igrali smo principu svako sa svakim. Ulazak u turnir bila je utakmica sa domacinom i poraz 14:13 unatoc vrlo dobroj igri. Previse promasenih zicera kostalo nas je boljeg rezultata. Druga utakmica bila je sa jakom ekipom BCC SPORTING CLUBA iz Kuvajta, gdje opet vodimo cijelu utakmicu, ali nekoliko izgubljenih loptu nam opet odnosi bod na kraju (18:18). Sada su nam trebale 3 pobjede do kraja i da se poklope ostali rezultati da bi se plasirali u finale. Skupili smo glave i redom dobivali ekipe BUDAORSA iz Madjarske, Burgana iz Kuvajta, te RK Kastela. Igra nam se dizala iz utakmice u utakmicu, te smo rotirajuci drzali svjezinu u igri za odlican dojam i plasman u finale. Tu nas je opet cekala ekipa Celja. Repriza utakmice sa otvaranja turnira...

Odlican pristup, puno izradjenih situacija i vodstvo do zadnjih 5 minuta. Tada nas unistava protivnicki golman sa odlicnim obranama i domacinovo prvo vodstvo na utakmici bilo je i konacni rezultat (17:18)

Cestitke svim deckima na odlicnom pripremnom turniru i osvojenom drugom mjestu, veselimo se novim izazovima...

Sastav: Peric, Martic, Maloca, Drazenovic, Simic, Klepo, Cvitanovic, Novakovic, Drinovac, Puric, Tomsic, Jerkovic, Pavlovic, Salic, Flajhar

Trener: Kristijan Subic


31.08.2017 10:53, Sportilus .com
Sljedeće najave