Registracija

Rukometni klub Maksimir Pastela Zagreb - Vijesti

MAKSIMIR PASTELA - PRVAK HRVATSKE U MLAĐIM KADETIMA (2004/05)

Završnica prvenstva Hrvatske za mlađe kadete (04/05) - Poreč 23.05.2019. -26.05.2019.

Na završnici prvenstva Hrvatske sudjelovalo je 16 najboljih ekipa u Hrvatskoj. Nakon završenog ligaškog natjecanja po regijama,na završnicu su se plasirale slijedeće ekipe, koje su bile raspoređene u 4 grupe po 4 ekipe, gdje su prve dvije ekipe iz skupine nastavile natjecanje u borbi za medalje, dok su 3. i 4. ekipa nastavile borbu za plasmane.

Sjever - RK Varaždin, MRK Čakovec i RK Bjelovar

Istok -  RK Valpovka i RK Nexe

Zapad -  RK Trsat, RK Zamet i RK Karlovac

Središte - RK Maksimir Pastela, RK Rudar, RK Rugvica, RK PPD Zagreb i MRK Dugo Selo

Jug - RK Solin, RK Split i RK Trogir


Maksimir Pastela bila je smještena u grupi A, gdje smo snage odmjerili sa ekipama Zameta, Dugog Sela i Varazdina. U skupini A smo ostvarili 3 pobjede, čime smo osvojili 1.mjesto i samim time prenijeli 2 boda u drugi dio natjecanja.

RK Maksimir Pastela - RK Zamet - 28:8

RK Maksimir Pastela -MRK Dugo Selo - 27:19

RK Maksimir Pastela - RK Varaždin - 19:14


U novo formiranoj skupini našli smo se sa ekipama Varaždina, Trsata i Rugvice. Ostvarivši 2 pobjede osvojili smo 1. mjesto i plasirali se u polufinale prvenstva Hrvatske. 

RK Maksimir Pastela - Trsat - 21:9

RK Maksimir Pastela - Rugvica -28:11


Polufinale smo igrali sa ekipom Ruda gdje smo pobjedom 23:21 osigurali ulazak u finale  4. godinu zaredom. U finalu smo igrali protiv jos jedne ekipe sa središta, ekipom RK Rugvice. Na kraju smo pobijedili rezultatom 18:15 i  3. put osvojili prvenstvo Hrvatske. Bravo za naše dečke, ovo je bila samo potvrda truda i rada koji su uložili na svakom treningu u zadnjih godinu dana, odnosno točka na i odlične sezone koja je iza nas.

Sastav: Marko Prpić, Dorijan Stankić, Sven Majdak, Petar Fran Preglaj, Sven Ivan Lukšić, Fran Zovak, Marko Mošnička, Etijan Seferović, Ante Šekelja, Ivan Materljan, Ivan Čulo, Niko Maraković, Filip Materljan, Roko Bodrožić, Jakov Perić, Karlo Jurić i Martin Tomšić

Stručni stožer :

Službeni predstavnik - Boris Nemec

Pomoćni trener -  Hrvoje Turković

Trener - Vedran Krkač

Fizioterapeut -  Ivana Majdak


Čestitke dečkima i cijelom stručnom stožeru na cijeloj sezoni i odlično odrađenoj završnici PH, gdje su prije svega svojim radom, zajedništvom i treniranjem zasluženo osvojili naslov prvaka Hrvatske.

U najboljoj sedmorci turnira imali smo dva igrača, za najboljeg kružnog napadača progčašen je Sven Majdak, dok je za najboljeg desnog vanjskog nagradu dobio naš Karlo Jurić, najboljim trenerom proglašen trenera najbolje ekipe Vedran Krkač.

29.05.2019 19:57, Boris Nemec
Sljedeće najave