Registracija

Rukometni klub Maksimir Pastela Zagreb - U-18

1. HMKRL,5. krug

U 5. krugu 1. HMKRL u Kutini smo igrali sa RŠ KARLOVAC i RK RUDAR, te smo se sa ovog gostovanja vratili sa 0 bodova. Utakmicu sa Karlovcem otvaramo sa puno tehničkih grešaka i napadom kojim dopuštamo protivniku konstantno prekidanje naše igre. U tom odnosu snaga, trošimo energiju i Karlovčani to jako dobro koriste, te na poluvremenu vode 10:5. Dogovor sa odmora ne prenosimo na teren, te u 24. minuti gubimo 13:5. Tada krećemo u igru na sve ili ništa, te divljom obranom polako unosimo nered u protivničku igru, a vrlo dobrom tranzicijom smanjujemo prednost. U trenucima kada se utakmica lomila i kada smo došli na -2 4 minute do kraja, bacamo dvije lopte Karlovcu u ruke, te se dovodimo u bezizlaznu situaciju i upisujemo poraz 17:19. 

Utakmica sa Rudarom bila je za nas od izuzetne važnosti da prekinemo niz od 3 uzastopna poraza...

Nažalost kao i u nekoliko zadnjih susreta sa Rudarom, u utakmicu ulazimo potpuno indisponirani. Napadamo predaleko od gola, radimo previše tehničkih pogrešaka i iz minute u minutu igrom tonemo sve dublje i dublje. Nevjerojatno je da se ekipa predala već nakon 1. poluvremena...Jednostavno danas nije išlo i trebamo čestitati Rudaru i Karlovcu na zasluženim bodovima. Nama ostaje da analiziramo što nam se dogodilo i da probamo popraviti igru do idućeg kruga.


RK MAKSIMIR PASTELA : RŠ KARLOVAC 17:19 (5:10)

RK RUDAR : RK MAKSIMIR PASTELA 23:15 (12:7)

Sastav: Perić, Martić, Šimić, Draženović, Drinovac, Klepo, Purić, Novaković, Cvitanović, Jerković, Sreš, Šalić, Mohenski

Treneri: Kristijan Subić i Vedran Krkač

19.11.2017 22:11, Kristijan Subić
Sljedeće najave