Registracija

Rukometni klub Maksimir Pastela Zagreb - U-18

1. HMKRL

Ovo kolo u 1. HMKRL susreli smo se sa ekipama RK DUBRAVA i RK PPD. Utakmicu sa Dubravom otvaramo odličnom igrom u napadu gdje vrlo lagano dolazimo do čistih rješenja za gol. Nažalost nekoliko izgubljenih lopti i odlični vratar protivnika drže utakmicu u egalu. Od našeg vodstva 10:8 u 18. minuti ulazimo u crnu rupu i teško dolazimo do gola gostiju. Dubrava podiže nivo igre u obrani, a u napadu strpljivo grade prednost. Od 32. minute do kraja utakmice samo je jedna ekipa postojala na terenu, a to nažalost nismo bili mi. Čestitke Dubravi na zasluženim bodovima. 

Utakmica sa PPD-om je opet krenula nizbrdo od prve minute. Naš jalov napad i slaba realizacija otvaraju Zagrebu prostor za laganim golovima. Do poluvremena smo na -7, ali u nastavak ulazimo puno odlučniji u igri u obrani gdje protivniku ne dopuštamo šut bez kontakta. Igra u napadu ovu utakmicu nije bila na nivou, ali zato 20 minuta obrane u nastavku treba biti smjernica za dalje. 


RK MAKSIMIR PASTELA : RK DUBRAVA 16:22 (10:10)

RK PPD : RK MAKSIMIR PASTELA 17:12 (13:6)

Sastav: Perić, Miščević, Bokor, Šimić, Pavlović, Sreš, Drinovac, Klepo, Draženović, Purić, Cvitanović, Novaković, Šalić, Mohenski, Stapić

Trener: Kristijan Subić

18.03.2018 13:47, Kristijan Subić
Sljedeće najave