Registracija

Rukometni klub Maksimir Pastela Zagreb - U-17

Radni lipanj i srpanj u Maksimiru

Nakon završnice prvenstva Hrvatske, gdje smo obranili naslov od prošle sezone, naši dječaci nastupili su na nekoliko turnira, gdje su igrali za razne selekcije grada Zagreba.

Dusseldorf 2019
Naši dječaci nastupili su za selekciju grada Zagreba. Za selekciju 2003 godišta koja se natjecala na turniru za dječake rođene 2002 i mlađe nastupili su Prpić, Čulo, Majdak, Zovak i Materljan, te su osvojili 2.mjesto  Za selekciju 2004. godišta nastupili su Perić, Šekelja i Preglej, oni su nastupili u konkurenciji dječaka 2004. godište, gdje su osvojili 3.mjesto, u polufinalu su nesretno ispali nakon lošijeg izvođenja sedmeraca.

Turnir 4 grada Bratislava
Na turniru 4 grada nastupili su naši dječaci Čulo, Majdak, Prpić i Maraković. Osvojili su 2.mjesto u konkurenciji dječaka rođenih 2003.godine.

Maksimir Pastela 2019
Na domaćem turniru osvojili smo 2.mjesto, odličnom igrom kroz cijeli turnir. U finalu bolja od nas je bila ekipa Dugog Sela, dok smo u polufinalu zlatnim golom bili bolji od ekipe PPD Zagreba. Na turniru smo odigrali i protiv odlične ekipe Veszprema, kao i viceprvaka Grčke, ekipe Dokuas iz Atene. Za Maksimir Pastelu su nastupili Stankić, Matić, Materljan I., Materljan F., Kramberger, Lukšić, Dombaj, Mamić, Mošnička, Bodrožić, Šekelja, Preglej, Jurić, Perić i Seferović
Dorijan Stankić dobio je nagradu za najboljeg golmana turnira.

Beograd 2019
Na turniru u Beograd naši dječaci nastupali su pod okriljem ZRS-a. U 2004 godištu nastupili su Zovak, Čulo, Maraković, Materljan, Majdak i Prpić, dok su na turniru za 2005. godište nastupili Perić, Šekelja, Dombaj i Bodrožić. Obje ekipe su zasluženo osvojile 1.mjesto na turniru. Marko Prpić proglašen je za najboljeg golmana turnira za generaciju 2004., dok je Roko Bodoržić proglašen najboljim igračem u turniru dječaka 2005.godišta

Partille cup 2019
Za kraj sezone naši dječaci su nastupili za selekciju grada Zagreba na najmasovnijem rukometnom turniru za mlađe dobne skupine u svijetu. Vrlo dobrom igrom došli su do polufinala, ali tamo pod prolomom oblaka bolje se snašla ekipe Horning handbolda, koja je kasnije istog dana i osvojila turnir. Tim porazom naši dječaci su ovojili 3.mjesto na turniru.
Za selekciju ZRS-a su nastupili Prpić, Zovak, iČulo, Maraković, Jurić, Materljan i Majdak
30.08.2019 07:44, VEDRAN KRKAČ
Sljedeće najave