Registracija

Rukometni klub Maksimir Pastela Zagreb - U-17

Prvaci Hrvatske, Maksimir Pastela 2004/2005, 3 godine, 3 finala i 2 naslova

Dječaci rukometnog kluba Maksimir Pastela rođeni 2004/2005 osvojili su završnicu prvenstva Hrvatske u Umagu. U Umagu je bilo 20 ekipa koje su kroz natjecanja u regijama osigurali nastup na završnici, tj. 20 najboljih ekipa od 100 ukupno koje su se borile za nastup na završnici. Maksimir Pastela se kvalificirala kao prva ekipa "središta" na završnicu sa maksimalna 52 boda iz 26 utakmica. 
Na završnici smo bili smješteni u grupi A, zajedno sa ekipama: RK Nexe, MRK Umag, RK Koprivnica Hangar 18 i RK Ribola Kaštela. Turnir smo otvorili u četvrtak pobjedom nad ekipom Nexea, rezultatom 18:8, dok smo u drugoj utakmici u danu pobijedili ekipu Koprivnice 23:12. U petak ujutro smo prvo nadvisili domaćina završnice ekipu Umaga rezultatom 19:9, da bi kasnije u poslijepodnevnim satima u zadnjoj utakmici u skupini bili bolji od ekipe RK Ribola Kaštela rezultatom 25:11. Pobjedama u sve 4 utakmice i osvajanjem 1. mjesta u skupini, kvalificirali smo se u četvrtfinale. Četvrtfinalnu utakmicu igrali smo u subotu popodne, te smo pobijedili ekipu MRK Čakovec rezultatom 20:11. U nedjeljnom polufinalu bili smo bolji od ekipe RK Rugvica rezultatom 15:14. U finalu smo nadigrali ekipu RK Valpovka rezultatom 21:13, te smo osvojili prvenstvo Hrvatske 2. puta u 3 godine, tj u 3 godine imamo 2 zlata i jedno srebro sa prošle završnice. Ovim putem želimo čestitati svim dječacima koji su naporno trenirali tijekom cijele godine i koji su davali svoj maksimum na svakom treningu, da tako nastave i dalje, kao i trenerima koji su svojim radom omogućili da se ostvari ovakav uspjeh.
Naš igrač Sven Majdak uvršten je u najbolju sedmorku turnira (najbolji kružni igrač)

Sastav: Prpić, Žnidarčić, Radaković, Mošnička, Zovak, Čulo, Maraković, Tomšić, Materljan F., Dombaj, Bodrožić, Perić, Šekelja, Materljan I., Preglej i Majdak
Treneri: Hrvoje Turković i Vedran Krkač
Fizioterapet: Ivana Majdak
19.07.2018 17:28, VEDRAN KRKAČ
Sljedeće najave