Registracija

Rukometni klub Maksimir Pastela Zagreb - U-17

Partille cup 2018

Rukometni klub Maksimir Pastela nastupila je na 49. po redu Partille cupu u Gothenburgu u dvije generacije.  Generacija najmlađih dječaka 08/09 je osvojilo izvrsno 3. mjesto i brončanu medalju, dok su dječaci 05 obranili prošlogodišnji naslov i ponovno osvojili prvo mjesto na Partille cupu.
Rukometni klub Maksimir Pastela u generaciji 05 je nastupila u selekcijskom sastavu, gdje su bili dječaci iz čak 6 klubova, izuzev dječaka Maksimir Pastele, Perić, Radaković i Čurković, nastupili su još Glivetić (RK Rudar), Jelčič i Krizmanić (RK Rugvica), Hodžić-Mehić (MRK Ivanić), Bubalo i Botić (PPD), Ivaković (RK Dugo Selo) i Markota (RK Valpovka)
Na turniru je nastupilo 'preko 60 ekipa. Naši dječaci su suvereno osvojili svoju grupu sa maksimalnim brojem bodova, dok smo najviše pogodaka postigli i najmanje primili u našoj generaciji na turniru. U skupini smo redom bili bolji od Mount Kenya, IK Savehof3, Guif 1, HK Aranas 1 i Tyreso Handball. Jedina po rezultatu napeta utakmica je bila protiv Guifa, ali to je bilo više zbog našeg olakog shvaćanja protivnika i opuštanja. 
Prvim mjestom osigurali smo ulazak u šesnaestinu finala. U šesnaestini finala nadigrali smo ekipu Akersberga rezultatom 22:6, da bi u osmini finala bili bolji od HK Aranasa 3, dok smo u zadnjoj utakmici u petak  u četvrtini finala bili bolji od brazilske ekipe Hercules rezultatom 17:7.
Polufinalnu utakmicu smo igrali u petak protiv danskog FIF Handbolda, gdje smo pobijedili rezultatom 25:13. U finalu nas je čekao danskih Horning Handbold, ekipa koju smo pobijedili u finalu Partille cupa 2017 u generaciji dječaka 2004.
Finalnu utakmicu smo klontrolirali i na kraju zasluženo osovojili prvo mjesto.4
Čestitke svim dječacima na prikazanoj igri, borbenosti i zajedništvu koje su prikazali na ovom turniru, od treninga na Pavlekici, do turnira Maksimir Pastele, pa sve do finala i obrane naslova na Partille cupu 2018

Sastav: Radaković, Čurković, Perić, Bubalo, Botić, Ivaković, Jelčić, Krizmanić, Glivetić, Mehić i Markota 
Treneri; Hrvoje Turković i Vedran Krkač
19.07.2018 17:17, VEDRAN KRKAČ
Sljedeće najave