Registracija

Rukometni klub Maksimir Pastela Zagreb - U-17

Nastavljamo sa dobrim igrama u 1.HRLDA i 2.HRLDA

1.HRLDA - MAKSIMIR PASTELA - POLET - 35:7(16:1)
Obje ekipa u okrnjenim sastavima, ali na kraju jednosmjerna utakmica s nase strane. Tijekom cijele utakmice smo vodili i na kraju zasluzeno osvojili 2 nova boda. Cestitke djecacima Poleta na fer i korektnoj igri svih 50 minuta.

2.HRLDA - MEDVESCAK - MAKSIMIR PASTELA - 23:29(12:14)
Vrlo dobra predstava svih 50 minuta u obrani i napadu nasih djecaka. U obrani smo bili pravovremeni i agresivni, a u napadu smo igrom pokusali doci do laganih pogodaka, dok je domacin pokusao tucnjavom i provokacijama za vrijeme i poslije utakmice doci do 2 boda. U tome nisu uspjeli i na kraju je slavio rukomet. Cestitke nasim djecacima na odlicnoj muskoj utakmici, gdje su pokazali kako se igra rukomet. 

1.HRLDA RK Maksimir Pastela - RK Dugo Selo 33:23 (18:10) Odličan ulazak u utakmicu,vrlo dobra igra cijelo prvo poluvrijeme naših dječaka.Rezultat nije bio upitan,pa u drugom djelu se nešto smanjila kvaliteta i brzina igre.Svi dječaci dobili su priliku na terenu.Čestitke gostima na korektnosti,a našima na nova dva boda.


2.HRLDA - RK MAKSIMIR PASTELA - MRK METALAC - 25:28 (14:15) 

Solidna napadacka, ali propusna obrambena igra nasih djecaka, gdje u prvom poluvremenu nismo igrali dovoljno cvrsto u obrani. Tijekom cijelog susreta smo u napadu vrlo lako dolazili do izglednih prilika za postizanje pogodaka, ali smo nazalost iste i previse puta zapucali, tj. nije bilo smirenosti u realizaciji cistih zicera, sto nas je i na kraju kostalo pobjede. Djecacima Metalca cestitka na fer i korektnoj igri i zasluzenoj pobjedi.


1HRLDA središte RSK Karlovac - RK Maksimir Pastela 24:37(13:19) Na gostovanju u Karlovcu upisali smo nova dva boda.Svi dječaci dobili su priliku na terenu da pokažu što mogu.Puni napad je bio na dobroj razini kao i tranzicija,dok u obrani smo trebali pokazati vise.Čestitke domaćinu na korektnosti,a našim dječacima na pobjedi.


2.HRLDA. RK Petrinja - RK Maksimir Pastela 22:36(8:18) Odlična predstava naših dječaka u Petrinji.Od prve do zadnje minute naši dječaci prezentiraju ono što napornim treningom rade posljednjih tjedana.Svaki pojedinac je dao svoj doprinos u ovoj visokoj pobjedi.Čestitke domaćinu na korektnosti,a našima na pobjedi.




03.05.2018 12:45, VEDRAN KRKAČ
Sljedeće najave