Registracija

Rukometni klub Maksimir Pastela Zagreb - U-17

Nastavak pobjednickog niza u novoj godini

1.HRLDA - RUGVICA : MAKSIMIR PASTELA - 26:38(13:19)
Dobra tekma na obje strane, gdje su napadi bili puno raspolozeniji od obrana. Na kraju zasluzena pobjeda nasih djecaka u derbiju 15. kola. Cestitke djecacima Rugvice na fer i korektnoj borbi svih 50 minuta, a nasim djecacima na pobjedi.




1.HRLDA - MAKSIMIR PASTELA - IVANIC - 32:16(15:8)
Lose otvaranje utakmice, gdje su gosti poveli 2:0, zamijenili smo sa vrlo dobrim nastavkom. Solidna obrana i napad tijekom cijele utakmice, te dosta dobrih poteza u fazi napada, ali sa dosta promasenih cistih suteva. Obrana je bila pokretljiva i izrazito agresivna. Cestitke deckima na pobjedi i nova 2 boda.




1.HRLDA RK Maksimir Pastela - MRK Sesvete 34:22 (19:8) Kako je iz rezultata vidljivo prvo poluvrijeme napadacki konkretni,obrambeno čvrsti i homogeni te brzi u polukontri i kontri.Drugi dio opušteniji,sporiji te taktički podosta nezreliji.Svi dječaci dobili su priliku zaigrati u ovom susretu.Čestitke protivniku na korektnoj igri ,a našim dječacima na pobjedi.




2.HRLDA 2004 MRK Sloga SN - RK Maksimir Pastela 2 17:31 (11:18) Na gostovanju kod Sloge zabiljezili smo nova dva boda.U utakmicu ulazimo dobro,ali na momente slabijim pristupom pojedinaca u fazi obrane dozvoljavamo protivniku da dobrim vanjskim šutom drži rezultatski priključak.Tranzicija i vraćanje u obranu nešto slabiji također u prvom djelu.Kako je utakmica odmicala tako je i sama nasa igra bila sve bolja.Čestitke domaćinu na koretnosti,a našim dječacima na odgovornom pristupu utakmici i naravno na pobjedi.




2.HRLDA RK Maksimir 2 - RK PPD Zagreb 2 31:21 (13:9) Solidna izvedba naših dječaka donosi nove bodove.Od početka do kraja utakmice kontrolirali smo rezultat prvenstveno zbog bolje obrane i tranzicije od suparnika.Veseli da su svi dječaci dali svoj doprinos.Čestitke protivnicima na korektnoj igri,a našima na uvjerljivoj pobjedi.




20.02.2018 17:27, VEDRAN KRKAČ
Sljedeće najave