Registracija

Rukometni klub Maksimir Pastela Zagreb - U-17

Nastavak dobrih rezultata i u ožujku

2.HRLDA - ZAPRESIC - MAKSIMIR PASTELA 2 - 22:22 (9:9)
Borbena i prava ligaska tekma svih 50 minuta. Dobre obrane i kreativni napadi na obje strane, pruzili su gledateljima zanimljivu i dinamicnu utakmicu, gdje smo se izmijenjivali u vodstvu malo mi serijom 2-3 razlike, malo Zapresic. Na kraju nadoknadjujemo zaostatak od 5 golova razlike i osvajamo zasluzeni bod. Bravo deckima za prikazanu igru i borbu do zadnjeg sucevog zvizduka.

1.HRLDA - RUDAR - MAKSIMIR PASTELA - 23:33(12:18)
U opustenom i pomalo lezernom tonu osvojili smo dva nova boda u Rudama. Obje ekipe oslabljene ozljedama i izostanicima, ali Rudari sa vise borbenost i htijenja u ovoj utakmici. Svi djecaci su dobili priliku da pokazu sta znaju, neki su priliku iskoristili, dok su se neki ipak dosta trazili. Cestitke za obje ekipe na prikazanoj igri.



2.HRLDA - MAKSIMIR PASTELA - DUBRAVA - 33:18(16:8)
Vrlo dobra i rastrcana predstava nasih djecaka. Gdje smo cijelu tekmu trcali i vukli u ledja, te kreativnoscu i brzim donosenjem odluka dolazili do cistih prilika za postizanje pogodaka. Obrana je bila solidna, a napad i tranzicija odlicni, veseli ovakva predstava nasih djecaka i nadamo se da je to samo dodatni poticaj za treniranjem. Cestitke djecacima Dubrave ma fer i korektnoj igri, a nasim djecacima na prikazanoj igri



1.HRLDA - SISAK : MAKSIMIR PASTELA - 24:35(14:18)
Obrana supljikava i nedovoljno agresivna cijelo prvo poluvrijeme, a napad brz, kreativan i ucinkovit tijekom cijele utakmice. Svi djecaci su dobili priliku u ovoj napetoj utakmici, ali na kraju zasluzena pobjeda nasih djecaka u derbiju 19. kola.



2.HRLDA - BEDEKOVCINA - MAKSIMIR PASTELA 2 - 14:34(5:15)
Vrlo dobra, agresivna, borbena i rastrcana igra nasih djecaka tijekom cijele utakmice. Obrana agresivna i pravovremena, a napad kreativan i rastrcan. Bravo za nase djecake za odlicnu igru na inace teskom gostovanju u Bedekovcini.



1.HRLDA RK Maksimir Pastela - RK ZG Dubrava 32:17 (15:10)


Dobra igra naših dječaka u oba smjera veći dio utakmice. Drugi dio prvog poluvremena najslabiji je period cijelog susreta u kojem malo kompromitiramo dobar uvod.Svi dječaci dali su svoj obol u ovoj pobjedi u kojoj zaslužuju čestitke.Zahvala protivniku na sportskom ponašanju za vrijeme utakmice.




2.HRLDA RK Maksimir Pastela - RK Dubovac Gaza 33:9 (15:1)


U ovom susretu se znalo unaprijed da neće biti upitan pobjednik.Veseli da su naši dječaci susret shvatili potpuno ozbiljno.Svi su dobili i iskoristili svoje minute na terenu.Čestitke našima na pobjedi i pristupu,a sportskim prijateljima iz Karlovca puno sreće u radu sa ovom ekipom koja je vidljivo tek u fazi formiranja.


22.03.2018 15:54, VEDRAN KRKAČ
Sljedeće najave