Registracija

Rukometni klub Maksimir Pastela Zagreb - U-17

Koper 2018

Za vrijeme Uskršnjih praznika nastupili smo na 5. po redu rukometnom euro festu u Kopru. Zbog velikog broja dječaka koji su išli na turnir, u Kopru smo nastupili sa dvije ekipe. Jedini i osnovni cilj turnira je bio da svi dječaci dobiju što više minuta u igri pod za njih maksimalnim opterećenjem. 

U kategoriji dječaka rođenih 2004 ostvarili smo 4 pobjede i 2 poraza na cijelom turniru. Bolji od nas su bili Slovenj Gradeca i Škofljica, dok smo redom pobjeđivali Koper 2013, Agosto Bologna, Senec i Metalac u borbi za 5.mjesto. Veseli što smo odigrali odličnih i napetih 5 utakmica na turniru i samo jednu lakšu. Cijeli turnir smo držali visoki nivo igre u obrani i napadu, te smo samo u utakmici protiv Škofljice odigrali realizacijski loš napad, ali isto tako vrlo dobru obranu.  U ovoj kategoriji nastupili smo sa dječacima rođenim 2004. i 2005. godine.

U kategoriji dječaka rođenih 2003 ostvarili smo 3 pobjede i 2 poraza od iste ekipe Slovenj Gradeca. Odigrali smo dvije lakše utakmice protiv Prvog Asa i Nonantole. Dok smo protiv prvaka Srbije iz Vojvodine i prvaka Slovenije ekipe Slovenj Gradeca odigrali 3 odlične utakmice, sa evidentno jačim protivnicama, što je iz naših dječaka izvuklo maksimalni podražaj. U finalnoj utakmici bolji od nas su bili dječaci Slovenj Gradeca, za nešto više ipak nam je trebala raspoleženija napadaćka igra, tj. smirenija realizacija u fazi napada, gdje smo u 30 minuta 7 puta pogodili okvir suparničkog gola.  U ovoj kategoriji nastupili smo sa dječacima rođenim 2004. i 2005. godine.

Na kraju svega, iza nas je jedan odlično odrađen turnir u dvije uzrasne katergorije i jedna odlična škola za budućnost i daljnji rad i napredak naših dječaka.
04.04.2018 08:28, VEDRAN KRKAČ
Sljedeće najave