Registracija

Rukometni klub Maksimir Pastela Zagreb - U-15

ODLIČAN ZAVRŠNI TURNIR U ITALIJI

U petak 6.7. u ranim jutarnjim satima uputili smo se na veliki međunarodni turnir u mali gradić Sand in Taufers  na sjeveru Italije. Petak je bio dan bez utakmica, a svih 138 ekipa koje su prisustvovale našle su se na svečanom otvaranju turnira. Na turniru smo učestvovali s dvije ekipe 2006. godišta.

Vikend smo započeli s pobjedama. Ekipa B uspjela je osvojiti bodove protiv znatno većih dječaka  MRK 28. Aprila iz Opatije, a Ekipa A svladala je talijansku ekipu Pallamano Schio B.
I tako smo započeli pobjedničke nizove. Redom su padali: JSG Further Land A, ASD Pallamano Cologne B, EGO Tavernelle A i B, TUS Prien, Gleisdorf, ASD Medicea Handball i za kraj dana SG Kempten Kottern A.
Tako su subotu obje ekipe završile s savršenim učinkom od 5 pobjeda iz  utakmica. Nakon posljednjih utakmica, svi smo zajedno gledali pobjedu Hrvatske nogometne reprezentacije u polufinalu svjetskog prvenstva protiv Rusije.

U nedjelju je svaka ekipa imala još jednu preostalu utakmicu iz skupine. Pobjede tih utakmica bile su nam jedini način da prođemo u polufinalne utakmice. Tako smo složili glave i pobijedili TSV Trudering B i TSV Trudering A.

U polufinalu se ekipa B našla protiv ekipe Handball Leno iz Italije i uz velike napore izgubili smo utakmicu na penale. Ekipa A uspjela je svladati ekipu __________ i plasirati se u finale.

U utakmici za treće mjesto, ekipa B ponovo je izvukla deblji kraj nakon penala i završila plasmanom na četvrtom mjestu.
U finalnoj utakmici je Ekipa A veoma dobrim rezultatom uspjela svladati ekipu Handball Leno i zasluženo su osvojili prvom mjesto na ovom turniru.

Čestitke svim dečkima na odličnom turniru i uspješnoj završenoj sezoni.
16.07.2018 12:18, Alen Dujmić
Sljedeće najave