Registracija

Rukometni klub Maksimir Pastela Zagreb - U-15

Međunarodni rukometni turnir Maksimir Pastela 2019


Sa završetkom igračke i školske sezone počinje naš turnir.

Naši momci u selekciji 2006/2007 su sudjelovali u konkurenciji 9 ekipa iz Hrvatske i BiH.
Na turniru smo imali dvije ekipe.

Grupa A: Maksimir Pastela 1, Rugvica, RK Dubrava, HRK Izviđać
Tu smo ostali na 4. mjestu u skupini, te igrali razigravanje za 7. mjesto.

Grupa B: RK Maksimir Pastela 2, RK PPD Zagreb, RK Rudar Rude, RK Olimpija Vodice, RK Rugvica
I u grupi B smo također zauzeli 4. mjesto, te su se naše ekipe međusobno borile za 7. mjesto

Iako nije bilo puno ekipa, kvaliteta je bila na jako visokom nivou. Tu su bile 3 ekipe za polufinala ovosezonske završnice PH – PPD, Dubrava i Dugo Selo, te uvijek kvalitetna ekipa Rudara.
Jako nam je drago što smo imali prilike igrati sa našim ekipama iz Dalmacije, Vodice su bile pravo osvježenje, jer inače imamo jako malo prilike se susresti, te je tu uvijek dobrodošla ekipa iz Ljubuškog!

Ovo je bila zadnja službena akcija naših dečkiju u sezoni 2018/2019 u kojoj smo htjeli osim naših standardnih igrača u „vatru“ baciti i naše momke koji su se rukometu priključili u zadnjih 6-8 mjeseci i pokazali veliki napredak. Neki su zabili svoje prve golove na službenim utakmicama, zaradili prve žute kartone i prvi put se susreli sa veseljem koje pruža momčadski duh!

Tijekom turnira smo pokazali sve svoje vrline i mane. Vrline koje moramo i dalje brusiti, te mane koje moramo pretvoriti u vrline, a to ne ide bez rada.

Naši momci su se pokazali kao pravi domaćini i sa uzornim ponašanjem na terenu u van terena pokazali na čemu također radimo tijekom cijele sezone.

Ispred nas je još kamp također u našoj organizaciji i treninzi koji traju do kraja lipnja, a onda svi idemo na zasluženi odmor do početka priprema za sezonu 2019/2020.


19.06.2019 12:48, Milan Šteković Šutić
Sljedeće najave