Registracija

Rukometni klub Maksimir Pastela Zagreb - U-11

1.HRL za dječake 2012/2013 Završnica PH

ZAVRŠNICA PRVENSTVA HRVATSKE U11

Naši mladi rukometaši nastupali su u Poreču od 16.-19.06. na završnici prvenstva Hrvatske koje su izborili kroz nastupe u svojoj regionalnoj ligi - središte. 
Nastupalo je dvadeset najuspješnijih ekipa, koje je bilo raspoređeno u 4 skupine. Mi smo bili u jakoj skupini C sa ekipom RK Sedmerac, RK Zadar 2013, RK Ivan Mikanovci i RK Garešnica.

Skupinu smo završili na 1.mjestu gdje smo uspješno ostvarili sve pobjede te se tako plasirali u daljnje natjecanje u četvrtfinale.

Tu nas je čekao RK Metalac za koju smo znali da će nam biti težak protivnik ali smo se posebno pripremili i uspijeli na kraju izboriti pobjedu i plasirati se u polufinale gdje su nas čekali stari znanci RK Rude.
Također smo dosta razgovarali o protivniku te samim početkom pokazali da smo izabrali uspješnu taktiku gdje smo od početka do kraja držali vodstvo u svojim rukama.

Napokon i veliko finale Prvenstva Hrvatske gdje nas je čekao RK Dinamo.
Nekako smo potiho mislili kad smo došli do finala ajmo sad do kraja jer smo jedina ekipa koja ih je uspijela iznenaditi u prvenstvu. Međutim ekipa Dinama se postavila čvrsto i agresivnije i zasluženo pobijedila te postala prvak Hrvatske gdje im mi ovim putem čestitamo kao i svim drugim ekipama.
Mi kao Viceprvaci Hrvatske zaključujemo ovu uspješnu sezonu i nastavljamo dalje sa radom i treninzima.

Čestitke našim dečkima na trudu, zalaganju i požrtvovnosti koju su pokazali kroz cijeli turnir. 
Bravo za dečke i cijeli stožer
20.06.2024 15:19, Ivan Mihić
Sljedeće najave