Registracija

Rukometni klub Maksimir Pastela Zagreb - Seniori

PRVI PORAZ U SEZONI

1.HRL Sjever 5.kolo
Maksimir Pastela - RK Slatina 27:36 (16:17)

Prvi poraz seniora ove sezone u zaostaloj utakmici 5.kola.
Ritam utakmica subota-ponedjeljak uvelike je utjecao na definitivno najslabiju izvedbu do sada.
Ulazak u utakmicu odličan, vodimo gotovo cijelo prvo poluvrijeme ali tehničkim greškama u napadu konstantno dozvoljavamo gostima da se drže u egalu i stignu rezultat te ponovno u posljednjim sekundama poluvremena pređu u vodstvo.
Za razliku od svih utakmica do sada gdje bi naši dečki drugo poluvrijeme odigrali na puno višem nivou, ovoga puta jednostavno nije ostalo energije za to što je velikim dijelom i zasluga vrlo kvalitetnih gostiju koji su odigrali odlično drugo poluvrijeme i agresivnom obranom s jako puno isključenja i čak 4 crvena kartona zaustavljali naše napade.
Pri rezultatu 21:21 punih 10 minuta nismo uspjeli postići gol dok su se gosti s druge strane iz kontri i polukontri odvojili na pokazalo se na kraju nedostižnih 9 razlike i tako nam nanijeli prvi poraz u sezoni. Naši najbolji strijelci Tomšić sa 7 te Knežić i Luka Baković s 5 golova.
Glavu gore dečki, nastavljamo dalje naporno raditi i trenirati. Već ovaj vikend čeka nas utakmica na domaćem terenu protiv trenutno vodeće RK Spačve Vinkovci.
Samo jako, dečki!!! 
10.11.2022 09:46, Boris Nemec
Sljedeće najave