Registracija

Rukometni klub Maksimir Pastela Zagreb - Seniori

Pripreme seniorske ekipe

Još nas tri dana dijeli  do početka prvenstva u 1.HRL, a naši seniori pod budnim okom trenera Matije Bilušića i dalje marljivo treniraju. Uz glavnog trenera, stručni stožer dodatno je pojačan, i to novim-starim članom, kondicijskim trenerom Robertom Magdićem (inače zaslužan za kondicijsku spremu našeg reprezentativca Luke Cindrića).
Nakon pet napornih tjedana nakupilo se treninga, pretrčanih kilometara, upala mišića i nekoliko pripremnih utakmica. Uglavnom, možemo reći da je “teži“ dio iza njih.

Utakmice sa MRK Ivanić, RK Karlovac, RK Rudar, RK Medveščak, MRK Sesvete i RK PPD Zagreb 2  poslužile su za uigravanje cijele ekipe, te otkrile dobre i loše strane. Nakon nekih dečki su ostali uzdignute glave, dok su ih druge prizemljile. Sve u svemu dobro za stvaranje potrebne ravnoteže unutar ekipe.

Zadnji tjedan prolazi u iščekivanju početka prvenstva i neugodnog gostovanja u Križevcima. Treninzi su usmjereni na pripremu za utakmicu sa RK KTC. Očekuje nas iskusna momčad koja u zadnjih nekoliko sezona uvijek nalazi mjesto u gornjem dijelu tablice. Na domaćem terenu gotovo nepobjedivi. Bodovi protiv takve momčadi došli bi kao suho zlato.

Zato u subotu navijamo za naše dečke, uz dobru igru vjerujemo i u pozitivan rezultat!

13.09.2017 15:37, Nevena Krajcar
Sljedeće najave