Registracija

Rukometni klub Maksimir Pastela Zagreb - Seniori

NAKON TRI KOLA 1.HRL SJEVER....

 Nakon dva gostovanja i jedne domaće utakmice imamo osvojena 3 boda.

 U uvodnu utakmicu prvenstva protiv ekipe  RK KTC ušli smo malo nervozno što je rezultiralo velikim brojem tehničkih grešaka. Unatoč velikom broju tehničkih grešaka 3/4 utakmice smo držali aktivan rezultat prvenstveno zbog velike želje i požrtvovnosti da bi bodove ispustili u posljednjoj četvrtini kada smo bili žrtve vlastite brzopletosti i isforsiranih šuteva.

 Rezultat - 30:23

 

Domaća utakmica protiv RK IVANIĆ je bila na nivou kakvome bi trebala uvijek biti i rezultatski bi bila i uvjerljivija da nismo imali puna grešaka u tranziciji i previše promašenih zicera. Uz naš vrlo dobar ulazak u utakmicu par puta su se gosti približili, ali smo utakmicu mirno i bez prevelikih stresova priveli kraju i zasluženo upisali prva 2 boda.

 Rezultat - 27:19

 

 Treće kolo gostovali smo kod ekipe RK VIDOVEC. Od početka pa do samoga kraja utakmice igralo se gol za gol. U odnosu na prethodne dvije utakmice smanjili smo broj pogrešaka koji je još uvijek prevelik ali vidi se pomak na bolje. to je i rezultiralo jednim bodom iako smo bili u prilici uzeti oba. Pohvalio bih zalaganje svih igrača kako onih u terenu tako i onih na klupi koji su od prve do zadnje minute bili kao jedno odnosno momčad!

 Rezultat - 27:27

  

Slijedeći protivnik nam je RK ĐAKOVO kojeg dočekujemo u nedjelju u 16h u našoj dvorani, MIOC.

 

03.10.2017 17:23, Goran PERIĆ
Sljedeće najave