Registracija

Rukometni klub Maksimir Pastela Zagreb - Seniori

IZ VINKOVACA BEZ BODOVA

1.HRL Sjever - Muški 21.kolo RK Bjelin Spačva Vinkovci - Maksimir Pastela 36:24 (17:14)

Naša seniorska ekipa imala je vrlo zahtjevno gostovanje kod vodeće momčadi lige te smo znali da nas čeka potpuno drukčija utakmica i atmosfera od one u Zagrebu iz prvog dijela sezone. 
Rukometaši Spačve imali su imperativ pobjede na domaćem terenu kako bi učvrstili poziciju koja ih vodi izravno natrag u Premijer ligu a poseban motiv igračima, što se vidjelo na terenu, bila je naša momčad koja ih je jedina u sezoni uspjela iznenaditi i pobijediti.
Sličnu utakmicu odigrali su naši dečki i u Vinkovcima igrajući na visokom nivou rezultatski potpuno u egalu, posebno u prvom poluvremenu kada se vidjelo da smo domaćine poprilično namučili.
Međutim drugo poluvrijeme Spačva je počela igrati puno bolje u obrani i jako teško smo dolazili do njihovog gola dok je s druge strane naša obrana popustila i s nekoliko lakih golova domaća momčad odvaja se na nedostižnih devet golova razlike deset minuta prije kraja. 
Pokušali smo skupiti snage i vratiti se u utakmicu ali nije išlo, domaći vratari uz pomoć obrane ostavili su našu momčad na samo 10 golova u drugom poluvremenu za na kraju visok poraz u Vinkovcima.
Sljedeće kolo u goste nam dolazi Novi Zagreb.
Dečki glavu gore, samo jako !
28.03.2023 13:42, Boris Nemec
Sljedeće najave