Registracija

Rukometni klub Maksimir Pastela Zagreb - Seniori 2

3.HRL - Središte: Težak tjedan za drugu ekipu!

Ovaj tjedan druga ekipa u dvije utakmice upisala je dva poraza. U četvrtak na gostovanju u Rugvici protiv RK POLET (26:19) i danas na domaćem terenu protiv RK RUDAR 2 (31:32).

RK POLET - RK MAKSIMIR PASTELA 2  26:19 (13:15)

U prvom poluvremenu većim dijelom u vodstvu. U dva navrata ostvarujemo prednost od tri pogotka razlike, 5:8 i 8:11. Domaći se ne predaju, oba puta hvataju priključak. Pred kraj prvog dijela preokreću rezultat. U tom periodu radi tehničkih pogrešaka gubimo kontrolu nad rezultatom. Na odmor odlazimo sa zaostatkom, 13:15. U drugom dijelu uslijedio je totalni raspad igre. Gomila tehničkih pogrešaka i zapucanih čistih prilika dovela nas je do tek šest postignutih pogodaka. Najlošije poluvrijeme dosadašnjeg dijela sezone rezultiralo je visokim porazom, 26:19. Čestitke ekipi RK POLET na pobjedi!

RK MAKSIMIR PASTELA 2 - RK RUDAR 2  31:32 (18:19)

Odlično otvaramo utakmicu, dobrom obranom i golovima iz tranzicije stvaramo početno vodstvo, 12:6.  Djelovalo je dobro i davalo nadu da ćemo lakše nego što smo mislili do nove pobjede. Ubrzo slijedi šok, Rudari vežu pet pogotka u nizu i hvataju priključak. Mi pogubljeni. Do kraja poluvremena gubimo prednost,  sa pogotkom zaostatka idemo na hlađenje. U drugom dijelu, pokazujemo veću želju i borbenost. Stvaramo prilike, ali nedostaje sigurnija realizacija. Pred sami kraj prvi put uspijevamo izjednačiti, 29:29. Više od toga nismo uspjeli, nedostajalo je koncentracije i mirnoće. Rudari u posljednjim minutama bolje reagiraju i zasluženo pobjeđuju!

Sastav: Krizmanić, Kniewald, Tomašić, Češi, Brzica, Puvačić Solomon, J.Franić, K.Franić, Tičić, Zelić, Velić, Marunčić, Vučković, Vidović, Finek, Birkić.

Treneri: Domagoj Matoic i Krunoslav Konjar


22.10.2017 22:56, Domagoj Matoic
Sljedeće najave