Registracija

Rukometni klub Maksimir Pastela Zagreb - Seniori 2

3.HRL-Središte: Sa dvije pobjede vratili smo samopouzdanje

RK ODEMA - RK MAKSIMIR PASTELA 2   27:30 (16:10)

RK MAKSIMIR PASTELA - RK REKREATIVAC   33:32 (17:13)

Nakon niza loših igara i pet poraza, dvije ostvarene pobjede pokazale su nam da možemo i moramo puno bolje. 

U Sutinskim Vrelima prvi dio nije obećavao. Igra je bila na tragu prethodnih loših izvedbi. Previše promašenih prilika i tehničkih pogrešaka. Dečki iz Odeme igrali su strpljivo u napadu, do izrađene prilike koje su redovito iskorištavali. Na poluvremenu zaostatak od šest pogodaka navještavao je već viđen scenarij. Predah nam je dobrodošao. Na teren izlazimo sa dogovorom koji smo odlučili poštovati bezobzira na rezultat. Isti donosi promjenu u našoj igri, boljom igrom I disciplinom malo pomalo smanjujemo zaostatak. Da bi u 52.minuti prvi put preokrenuli rezultat. Do kraja se držimo dogovora koji nam donosi pobjedu, ali i put kako ubuduće. 

Vikend kasnije u Mioc nam je došla ekipa RK Rekreativac. Solidnom igrom kontrolirali smo rezultat veći dio utakmice, točnije do 50.minute. Kada je na semaforu stajalo 30:24. Sve je slutilo na mirnu završnicu. Ali, u posljednjih 10 minuta nizom naših grešaka gosti dolaze do izjednačenja, 32:32. U posljednjem napadu, nakon time out-a ostajemo pribrani, stvaramo čistu priliku koju iskorištavamo za 33:32 i upisujemo novu pobjedu. Čestitke ekipi!

Sastav: Krizmanić, Kniewald, Finek, Češi, Brzica, Puvačić, Cvjetičanin, Šalić, Birkić, Vidović, Obradović, Franić, Zelić, Velić, Tičić. 

Trener: Domagoj Matoic




30.11.2017 00:33, Domagoj Matoic
Sljedeće najave